Entertainment

Demi Lovato vertelt hoe haar oude managers haar dieet controleerden

  1. Newschevron right
  2. Demi Lovato vertelt hoe haar oude managers haar dieet controleerden

Demi Lovato kampte jarenlang met een eetstoornis. Bij The Ellen Show vertelt ze over de bizarre manier waarop haar managers daarmee omgingen. "Als ik in een hotel zat, haalden ze de telefoon weg, zodat ik geen roomservice kon bestellen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

verstoppen

Het oude team van Demi Lovato had een streng dieet voor haar opgesteld, zodat ze zou afvallen. Om te zorgen dat ze zich eraan zou houden, zorgden ze dat de zangeres niet in contact kwam met 'slechte' producten. Dat gebeurde in het verleden ook bij The Ellen Show, vertelt Ellen haar: "Ik hoorde vandaag dat de keren dat jij in het programma was de afgelopen zes jaar, jouw team - en je bent nu niet meer met dat team - alles hier voor jou voorbereidde. Al het suiker moest verstopt worden, zodat als jij in je kleedkamer was, of zelfs backstage, er geen suiker in je buurt zou zijn."

Suiker

Het is de eerste keer dat Demi hoort dat haar team dingen voor haar verstopten bij The Ellen Show, maar het verbaast haar niet. Dat deed haar team namelijk overal waar ze kwam. "Het voelde alsof mijn leven - en ik haat het om dit woord te gebruiken - beheerst werd door anderen." In de hotelkamers waar ze sliep werd ook alles voor haar weggehaald. "Als er fruit in mijn kamer was, haalden ze het weg, omdat dat extra suiker was. Ik bedoel we hebben het niet over brownies en koekjes hier. Het was gewoon fruit."

Echte taart

Jarenlang vierde Demi haar verjaardag zonder taart. "Ik kreeg een watermeloen taart, die je snijd in de vorm van een taart. Daar doe je dan vetvrije slagroom op en dat is je taart." Het betekende daarom ook extra veel voor haar toen ze dit jaar op haar 27e verjaardag van haar manager een échte taart kreeg.

Eetstoornis

"Het is gevaarlijk als je managers je dieet gaan bepalen wanneer je aan het herstellen bent van een eetstoornis", zegt Demi. De zangeres had zichzelf al jarenlang een streng dieet opgelegd. Op haar dieptepunt woog ze nog maar 36 kilo. Inmiddels gaat het beter met Demi. Ze eet wat ze wil eten. "We zijn goed zoals we zijn", is de boodschap die ze haar fans mee wil geven.

500 calorieën
Demi Lovato is niet de enige die naar buiten treedt met haar verhaal. Zangeres JoJo onthulde vorige maand ook al dat ze door haar managers op een strikt dieet werd gezet. Op 18-jarige leeftijd mocht ze maar 500 calorieën per dag eten en kreeg ze injecties om haar hongergevoel te onderdrukken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie