Entertainment

Joe Exotic uit Netflix-serie Tiger King heeft corona

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Joe Exotic uit Netflix-serie Tiger King heeft corona

Alweer een bizarre wending in het leven van Joe Exotic, de voormalig eigenaar van meer dan tweehonderd leeuwen en tijgers die in de populaire Netflix-serie Tiger King te zien is. De realityster is besmet geraakt met het coronavirus en is vanuit de gevangenis naar een ziekenhuis overgeplaatst. Dat blijkt uit een gevangenisrapport in handen van Amerikaanse media.

De 57-jarige, wiens echte naam Joe Maldonado-Passage is, zit momenteel een gevangenisstraf van 22 jaar uit. Hij werd eerder deze week al in quarantaine gezet nadat er meerdere medegevangenen besmet waren geraakt met COVID-19.

Echtgenoot van Joe wist van niks

Het nieuws moet als een bom zijn ingeslagen bij de echtgenoot van Joe, Dillon Passage. Hij vertelde namelijk eerder deze week op de Amerikaanse radiozender SiriusXM dat hij Joe nog niet gesproken had sinds de overplaatsing. Nu blijkt uit documenten van de gevangenis dat de voormalige dierentuineigenaar met gezondheidsproblemen in een medisch centrum ligt. Of het om ernstige klachten gaat, is nog niet bekend.

Serie is groot succes

De Netflix-documentaire 'Tiger King: Murder, Mayhem and Madness' is momenteel een hit die zijn weerga niet kent. De serie domineert social media en grote sterren als Kim Kardashian, Sam Smith en Cardi B hebben zich erover uitgelaten. Bekijk hieronder de trailer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie