Entertainment

Deze artiesten gaan viral op TikTok door de lockdown

foto: Tiktok: @Tyga, @justinbieber, @bizzeybrooks
  1. Newschevron right
  2. Deze artiesten gaan viral op TikTok door de lockdown

Van shows in volle zalen naar verplicht thuis zitten. Door de lockdown zitten veel artiesten met de handen in het haar. Gelukkig hebben ze daar nu een creatieve oplossing voor gevonden: TikTok. De app was eerst een hype onder middelbare scholieren, maar de millenials nemen het nu van hen over. Bekende artiesten als Tyga, Megan Thee Stallion, Chris Brown, Justin Bieber en Bizzey uploaden sinds de lockdown actief video's op de populaire app.

Tyga

In zijn lied rapt hij het al. Tyga is echt Bored In The House. In een van zijn video's op TikTok bouncet hij op dit nummer in zijn keuken en racet hij door de woonkamer op zijn hoverboard. Tyga uploadt dagelijks video's over zijn quarantaineleven en zijn 4,8 miljoen volgers kunnen het waarderen.

@tyga

Bored af

♬ BORED IN THE HOUSE - Curtis Roach

Chris Brown

Chris Brown is sinds de lockdown begonnen met TikTokken. De zanger post voornamelijk lachwekkende video's waar zijn 2,8 miljoen volgers enorm van genieten in de quarantaineperiode.

@.chrisbrownofficial ♬ Originalton - chillæudio

Justin Bieber

In tegenstelling tot andere artiesten neemt Justin Bieber het heft in eigen handen. Bieber is met zijn 12,2 miljoen volgers de Come Around Me-challenge begonnen. Met de challenge maakt hij op zijn eigen nummer bewegingen met zijn armen. Dit doet hij om zijn nieuwe album te promoten. De challenge slaat volledig aan bij zijn volgers. Bij het posten van een video van de Come Around me challenge post Bieber de video op zijn Instagram.

@justinbieber ♬ Come Around Me - Justin Bieber

Bizzey

In ons kikkerlandje doen we ook massaal mee aan de challenges op TikTok. Bizzey heeft op zijn TikTok account de Situponit-challenge gecreëerd voor zijn volgers. Dit is een challenge waarin je op allerlei manieren op een denkbeeldige stoel zit. Zo blijf je toch lekker in beweging terwijl je in thuisquarantaine zit.

<

@bizzeybrooks

DO THE ##TIKTOK ##situponitchallenge ☄️

♬ origineel geluid - bizzeybrooks

MEGAN THEE STALLION

Megan Thee Stallion heeft met haar liedjes al vele TikTokvideo's op haar naam staan. Een daarvan is de welbekende savage challenge. Dit is een dans die momenteel populair is onder de TikTokkers. Tot voor kort deed Megan zelf niet mee met de hype, maar op 6 april kwam daar verandering in. De rapper postte een video van haarzelf waarin ze de trend volgt. Momenteel heeft Megan 1,7 miljoen volgers op TikTok.

@theestallion

@savagexfenty ##savagextheestallion ##savagechallenge

♬ original sound - theestallion

Ster advertentie
Ster advertentie