Entertainment

Selma Omari over trouwen én relatie met Boef geheimhouden

foto: youtube/ditisfirst
  1. Newschevron right
  2. Selma Omari over trouwen én relatie met Boef geheimhouden

Selma Omari heeft eerder bij FIRST LIVE gezegd dat ze op haar 24ste wilde trouwen, omdat ze jong moeder wil worden. Nu ze een relatie heeft met Boef is er volgens haar weinig veranderd. Selma geeft aan dat ze nog steeds jong wil trouwen, maar niet zit te wachten op een bruiloft.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Boze Boef

Selma Omari lijkt met Boef het geluk te hebben gevonden. Ze zagen er onlangs onwijs verliefd uit tijdens de surpriseparty die Selma voor haar vriend had georganiseerd. Ze vertelde Ouassima en Ta Joela dat het moeilijk was om hem die dag te misleiden. Ze schakelde Boefs beste vriend in en samen zorgden ze ervoor dat niemand hem die dag feliciteerde. Hij was volgens Selma zo boos, dat hij het etentje van hun samen wilde afzeggen. Gelukkig maakte het feestje met al zijn vrienden het allemaal weer goed.

Social media

Natuurlijk stelde Ouassima ook de vraag hoe Selma Omari en Boef elkaar hebben ontmoet en hoe lang ze al een relatie hebben. Blijkbaar hadden ze al contact via social media en kwamen ze elkaar veelvuldig tegen op evenementen. Selma zegt dat ze vervolgens maandenlang in het geheim met elkaar hebben afgesproken.

Lang stilgehouden

"We hebben het best wel lang geheim gehouden", vertelde Selma Omari bij First. "Een aantal maanden, vanaf december. Ook omdat je elkaar echt buiten social media wil leren kennen. Je wil niet dat iedereen zijn mening erover heeft. Dat kan je kijk beïnvloeden, zelfs als je het niet hoopt. (...) Wij wilden ons daar niet door laten beïnvloeden. We lezen ook geen comments daarover."

Geheime afspraakjes

Selma Omari zegt dat ze allebei wel hadden verwacht dat het nieuws over hun relatie zou ontploffen op social media. Daarom hebben ze het in het begin stil gehouden: "Maar je leeft uiteindelijk je leven voor jezelf en niet voor een ander", zegt Selma. "Ik ga niet elke keer omkijken of iemand ons filmt tijdens een etentje. Dat vind ik vervelend. (...) Nu heb je dat niet meer."

Ster advertentie
Ster advertentie