Entertainment

Nienke Plas opnieuw moeder geworden: "Je bent nu al de prinses van de familie"

foto: Instagram: @Nienkeplas
  1. Newschevron right
  2. Nienke Plas opnieuw moeder geworden: "Je bent nu al de prinses van de familie"

Nienke Plas is gisteren bevallen van haar eerste dochtertje. Het meisje heeft de naam Harley gekregen, zo meldt de gelukkige moeder op Instagram. Nienke en haar man Resley zijn samen al ouders van twee zoontjes genaamd Frenky-Dean en Novi-Jaxx.

Srefidensi

"Een storm van weeën. Bad had nét een natte bodem en toen was deze baby er klaar voor. Geboren op onafhankelijkheidsdag van Suriname - Srefidensi. 25-11-2022", schrijft Nienke bij de foto op Instagram waar ze haar pasgeboren meisje in haar armen heeft. De YouTuber, zangeres en theatermaker is thuis bevallen zonder verloskundige of andere medische hulp. "Gewoon opgevangen door je tante’s Elvira en Bryana. Welkom lieve Harley Emani Nya."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Een dochter

Nienke maakte in juni, een jaar na de bevalling van zoontje Novi-Jaxx, bekend dat ze weer in verwachting was. Ze liet in haar vlogs meerdere keren weten dat het toch wel een wens van haar was om na twee gezonde zoons nu een gezond dochtertje te krijgen. Nienke en Resley lieten het geslacht van hun kindje tot het laatste moment een verrassing, maar de wens van Nienke is eindelijk in vervulling gegaan. "Meid, je bent nu al de prinses van de familie", sluit ze haar post af.

Ster advertentie
Ster advertentie