Entertainment

Ali heeft relatie met Romy overgehouden aan 'De Villa'

foto: Instagram @aliyarifit
  1. Newschevron right
  2. Ali heeft relatie met Romy overgehouden aan 'De Villa'

Fitness influencer Ali Yari deed afgelopen week mee aan het programma De Villa en klikte daar wel heel goed met de blonde Romy. Hoewel hij was gekoppeld aan Annick, dook hij uiteindelijk met Romy de badkamer in. Daar bleef het niet bij: aan Cosmopolitan vertelt hij dat Romy en hij inmiddels een relatie hebben!

'ik zei altijd nee'

Ali vertelt dat hij al veel vaker gevraagd is voor realityprogramma's, maar altijd nee zei. "Ik heb best wel een serieuze baan, want ik manage drie afdelingen van een hele grote sportschool in Veenendaal."

"Bij programma's zoals Ex On The Beach, Temptation Island en Love Island ben je lang weg van huis en dat kan niet met mijn baan. Daarom heb ik altijd 'nee' gezegd. Maar De Villa was een ander verhaal."

geen romantische klik

Hij verklapt dat er geen romantische klik was met zijn match Annick, maar met de blonde Romy was dat duidelijk wél het geval. Hij heeft nu zelfs een relatie met Romy, verklapt hij."Vanaf het moment dat we terugkwamen van De Villa tot nu zijn we elke dag samen geweest. We zijn zelfs aan het kijken om samen te gaan wonen. Wat een programma wel niet kan brengen, haha."

Badkamermomentje

Natuurlijk moeten ze het ook even hebben over het momentje in de badkamer, waar Ali en Romy in doken en waarbij ze de deur op slot deden. Volgens Ali is er echter helemaal niets gebeurd. "Het leek nu alsof we daar iets hadden gedaan, maar dat is niet zo. We hebben alleen onze tanden gepoetst, mar het was wel leuke tv."

Ster advertentie
Ster advertentie