Entertainment

Alicia Keys boos op fan die haar vastpakte en kuste tijdens optreden

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Alicia Keys boos op fan die haar vastpakte en kuste tijdens optreden

De meeste fans die hun favoriete artiest live zien optreden, zijn over het algemeen al tevreden met het feit dat ze samen met anderen kunnen genieten van hun meest geliefde tunes van de desbetreffende artiest. Voor een fan van Alicia Keys was dat echter onvoldoende. Zo moest en zou ze de New Yorkse zangeres een kus geven als de mogelijkheid zich zou voordoen. Dat is dan ook precies wat ze gedaan heeft en daar is Alicia allesbehalve blij mee.

Kans met beide handen gegrepen

De 41-jarige zangeres is momenteel bezig met haar Alicia + Keys-wereldtournee en trad afgelopen maandag op in de Canadese stad Vancouver. Terwijl Alicia de geliefde track Empire State of Mind performde en langs bezoekers liep, zag een fan haar kans schoon om de zangeres vast te grijpen en een kus te geven.

"Wat de fuck?"

Op beelden van de show, die momenteel rondgaan op social media, is te zien dat de fan die kans met beide handen heeft gegrepen, tot ongenoegen van Alicia Keys. Onder een Instagrampost van Hollywood Unlocked heeft ze namelijk afkeurend gereageerd op de actie van de fan. "Geloof me. Ik had zoiets van: wat de fuck? Heeft ze geen idee wat voor tijd dit is?", aldus de R&B-ster.

Het is niet helemaal duidelijk wat Alicia Keys bedoelt met haar laatste zin, maar volgens fans, die massaal reageren op haar comment, doelt ze op het corona- en apenpokkenvirus die nog altijd rondgaan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie