Events

FunX vaart mee tijdens Gay Pride 2017!

  1. Newschevron right
  2. FunX vaart mee tijdens Gay Pride 2017!

FunX vaart 5 augustus voor de tweede keer mee tijdens de Canal Parade van de Amsterdamse Gay Pride! Samen met luisteraars, BN'ers en onze eigen dj's aan boord geeft de FunX-boot de boodschap mee dat iedereen zichzelf kan zijn.

Vaar mee

Meevaren tijdens de Canal Parade? Vanaf 24 tot en met 30 juli kunnen luisteraars online en on air één van de felbegeerde plekken op de FunX-boot winnen. Dus houd FunX in de gaten.

Vrijheid

Het thema van festival Pride Amsterdam is dit jaar 'This is my pride'. Daarmee vraagt de organisatie aandacht voor de vrijheid om te leven zoals je wilt en de voor de LHBTI-community. Dit jaar varen er voor het eerst boten mee die ernstige, maatschappelijke onderwerpen aanstippen. Zo doet de Zelfmoordpreventieboot mee en is ook de Iraanse boot onderdeel van de parade. De stichting wil een statement maken tegen de galg die in Iran wordt gebruikt om LHBT'ers op te hangen.

live

Tijdens het festival is ook ruimte voor viering van de community. Vanuit het centrum van Amsterdam doet FunX van 13:00 tot 18:00 uur live verslag vanaf de boot, on air, op funx.nl en via social media. Pride Amsterdam 2017 vindt van 29 juli tot en met 6 augustus plaats.

Bekijk hier de foto's, video's en andere highlights terug van het feest op de FunX boot tijdens EuroPride 2016.

Ster advertentie
Ster advertentie