Events

Young Thug & Roddy Ricch: Woo Hah! komt met nieuwe namen

foto: Woo Hah
  1. Newschevron right
  2. Young Thug & Roddy Ricch: Woo Hah! komt met nieuwe namen

Er zijn weer nieuwe namen van de line-up van Woo Hah! 2020 bekendgemaakt. Eerder werd de eerste headliner, Kendrick Lamar al bekendgemaakt. Vandaag voegt het festival daar niemand minder dan Young Thug aan toe als headliner. Daarnaast zijn er nog veel meer namen aan de line-up toegevoegd.

Grote namen

Het jaarlijkse hiphopfestival is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste van Europa. Afgelopen jaren hebben veel grote artiesten al op de verschillende podia gestaan, dat is dit jaar niet anders. Naast de aankondiging van Young Thug is ook Roddy Ricch aan de line-up toegevoegd. De Amerikaan scoorde afgelopen jaar een grote hit met zijn nummer The Box. Het wordt een van zijn eerste shows in Nederland, dus dat belooft veel goeds.

Nog veel meer namen

Naast de twee headliners die zijn aangekondigd zijn er nog 18 andere artiesten die zijn toegevoegd aan de line-up. Dit zijn niet de minste namen uit binnen- en buitenland. De man met de meeste streams uit Nederland, Frenna, mocht niet ontbreken. Ook ADF Samski, Alix Perez, BBNO$, Danileigh, Imanu, Lauwtje, Maxo Kream, Nav, Pi’erre Bourne, Polo G, Pop Smoke, Shoreline Maffia, Slowthai, Tyla Yaweh zijn aan de lijst toegevoegd. Dan hebben we ook nog Young M.A, Yung Nnelg en Lijpe die inmiddels niet meer zijn weg te denken uit de scene.

Ster advertentie
Ster advertentie