Films, Series & TV

Deze Temptation-deelnemers zijn te zien in Videoland-docu 'OnlyFans Uncovered'

foto: Videoland
  1. Newschevron right
  2. Deze Temptation-deelnemers zijn te zien in Videoland-docu 'OnlyFans Uncovered'

Snel geld verdienen met het delen van intieme en vooral exclusieve foto's en video's: OnlyFans is afgelopen jaar uitgegroeid tot een van de meest fascinerende online platforms. Verschillende gebruikers deden al een boekje open over dit nieuwe verdienmodel en ook Videoland besloot in de OnlyFans-wereld te duiken. In de nieuwe driedelige docuserie OnlyFans Uncovered vertellen verschillende modellen, infuencers en realitysterren over hun ervaringen.

Temptation-gezichten

In de docu komen een paar bekende gezichten voorbij. Tenminste, als je een liefhebber bent van reality-tv. Er zitten namelijk een paar Temptation Island-deelnemers tussen. Zo duiken Niels en Rosanna weer op, het koppel dat maar liefst twee keer meedeed het televisieprogramma. Na hun korte realitycarrière hebben zij nu allebei hun eigen OnlyFans-account.

Ook verleider Dennis van het laatste Temptation-seizoen komt voorbij. Hij laat in de docu zien hoe hij zijn start maakt op het online platform.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

75k per maand

OnlyFans-veteraan Levy doet ook zijn verhaal. Hij zit al sinds het begin op het platform en behoort met een inkomen van 50.000 tot 75.000 euro per maand inmiddels tot de 1 procent best verdienende gebruikers. Zijn vriend Septana doet ook mee. Hij vluchtte op jonge leeftijd uit Iran en na actief te zijn geweest met fitnessvideo's op YouTube en Instagram, is hij nu ook succesvol op OnlyFans. Verder krijg je nog een kijkje achter de OnlyFans-schermen bij fulltimer Sheena, model Roos en pornoacteur Marvin.

Alle drie de delen van OnlyFans Uncovered zijn vanaf 9 april te bekijken op Videoland.

Ster advertentie
Ster advertentie