Films, Series & TV

Deze koppels doen mee aan vernieuwde 'Temptation Island: Love or Leave'

foto: Instagram: RTL Boulevard
  1. Newschevron right
  2. Deze koppels doen mee aan vernieuwde 'Temptation Island: Love or Leave'

RTL heeft bekendgemaakt welke koppels er mee gaan doen aan Temptation Island: Love or Leave. Het concept van het welbekende programma zal dit seizoen iets anders zijn. In deze editie onderzoeken de koppels of ze wel de ware zijn voor elkaar. In plaats van verleiders zijn er singles aanwezig die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Koppels

Vier verschillende koppels gaan de uitdaging aan in het vernieuwde Temptation Island. Het eerste koppel is Denise en Marco. De twee zijn al 3,5 jaar samen, maar gaan nu door een mindere periode. Door hun deelname hopen ze hun relatie te verbeteren.

Gulcin en Sorelis hebben vertrouwensissues. Gulcin wacht al jaren op een aanzoek en hoopt dat Sorelis haar na hun deelname eindelijk een keer ten huwelijk vraagt.

Karina en Gregory vormen het derde koppel. Ze zijn al zeven jaar samen. Gregory wil graag 'de volgende stap' nemen, maar Karina twijfelt of hij wel echt de ware is voor haar.

Ten slotte gaan ook Jaydi en Sonny het Temptation-avontuur aan. Sonny vindt dat zijn vriendin zelfstandiger moet worden en Jaydi wil dat haar vriend wat minder egoïstisch is. Ze hopen er op Temptation Island achter te komen of ze echt voor elkaar gemaakt zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Temptation Island: Love or Leave

Temptation Island: Love or Leave wordt gepresenteerd door Monica Geuze en Kaj Gorgels. Het programma is vanaf 26 november exclusief bij Videoland te zien.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie