Films, Series & TV

Vernieuwd 'Temptation Island' wordt compleet anders

foto: RTL
  1. Newschevron right
  2. Vernieuwd 'Temptation Island' wordt compleet anders

Temptation Island is terug, maar niet zoals je gewend bent. Monica Geuze en Kaj Gorgels gaan een spin-off van de populaire realtyshow presenteren genaamd Love or Leave. Het concept wordt hier een beetje omgegooid, wat tot nog meer drama kan leiden. Dat heeft RTL woensdagavond bekendgemaakt.

Anders dan voorheen

In de reguliere Temptation Island zien we hoe koppels worden gescheiden en vervolgens drie weken in een villa moeten doorbrengen met zogeheten 'verleiders'. In deze editie onderzoeken de koppels juist niet of ze de verleiding kunnen weerstaan, maar proberen ze erachter te komen of ze wel de ware zijn voor elkaar. In plaats van verleiders zijn er singles aanwezig die op zoek zijn naar een serieuze relatie met wie ze op date gaan. De nieuwe versie wordt vergeleken met de Amerikaanse variant van Temptation Island.

Monica heeft er zin in

Monica noemt de presentatieklus "een droom die uitkomt" en kan niet wachten tot het uitkomt. "Ik volg al jaren alle edities van ‘Temptation Island’ en nu mag ik dit nieuwe seizoen met mijn beste vriend presenteren. We zitten momenteel in Italië voor opnamen en alles ziet er zó mooi en romantisch uit. Ik heb er enorm veel zin in!"

Nieuw concept

Ook Kaj is enthousiast. "We zijn aan elkaar gewaagd en inmiddels vullen we elkaar goed aan omdat we samen al zoveel vette dingen hebben gedaan. Dit is er ook eentje voor in de boeken, omdat het een totaal nieuw concept is."

Temptation Island: Love or Leave is vanaf november wekelijks te zien op Videoland.

Ster advertentie
Ster advertentie