Films, Series & TV

Gianni en Melissa exposen Temptation Island: 'Alles is NEP!'

foto: RTL/Videoland
  1. Newschevron right
  2. Gianni en Melissa exposen Temptation Island: 'Alles is NEP!'

Temptation Island liep dit jaar voor twee kandidaten niet zoals bedoeld. Het Limburgse koppel Gianni en Melissa smokkelde een telefoon mee, hadden contact met elkaar en werden vervolgens weggestuurd. Tenminste, Melissa had contact, want Gianni bleef volhouden dat hij slechts een spelletje had gespeeld met de telefoon. De twee hebben geen goede ervaringen aan het programma overgehouden en klappen nu uit de school. Het programma zou nep zijn, volgens de Limburgers...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Helemaal niets is echt'

Gianni en Melissa doen mee aan een interview voor het YouTube-kanaal van Nick Eshuis en beginnen daar over het programma. “Aan dat programma is niks echt. Echt helemaal niks,” onthult Gianni. Zo beweert hij dat ze hun dates niet altijd zelf mogen kiezen, terwijl dit op televisie wel zo wordt gepresenteerd. Volgens de 27-jarige had de productie zelfs zijn keuze veranderd, waardoor hij met de date van Christian op pad moest. Melissa heeft echter wel begrip voor die keuze: “Omdat ze dachten dat jij sowieso vreemd zou gaan met diegene die je zo graag wou.”

Kampvuren zijn niet echt

Ook de kampvuren zijn zwaar bewerkt. Volgens Gianni en Melissa weten ze helemaal niet of de beelden goed of slecht zijn. “Dat weet je niet. Die beelden die jij krijgt te zien, die krijgen wij niet.”

Volgens Melissa kregen zij en Roshina hele andere beelden te zien kregen van hun vriendjes Gianni en Karim. Hierdoor komen hun reacties helemaal niet overeen met wat op televisie te zien is. “Dat sloeg echt helemaal nergens op. Ik kreeg een beeld van hem te zien dat hij iets heel anders zegt. Mijn reactie op televisie klopt daar niet op, want ik heb iets heel anders gezien op dat moment. Ik kreeg echt stomme dingen te zien. Op zo’n echt kampvuur krijg je drie verschillende kopjes met vijftien filmpjes. Waar jij het ergst op reageert, dat gebruiken ze…”

Bekijk hierboven het hele interview met het Temptation-stel.

Ster advertentie
Ster advertentie