Films, Series & TV

Eerste vrijpartij Temptation Island is een feit

foto: RTL/Videoland
  1. Newschevron right
  2. Eerste vrijpartij Temptation Island is een feit

Temptation Island 2020 is in volle gang. Vorige week was er vooral sensatie op het eiland toen er een koppel naar huis werd gestuurd, maar deze week gebeurde er waar menig kijker op zat te wachten: de eerste vrijpartij.

De Vlaamse Arda is de eerste deelnemer die keihard de fout in gaat. Na negen dagen op het eiland duikt de 26-jarige het bed in met verleidster Eline. In eerste instantie leidt dit nog tot niets en houden ze het 'netjes'. Maar daar komt al snel verandering in...

Het gaat helemaal fout

De dag daarna zijn de twee namelijk hard aan het feesten en besluiten ze opnieuw samen naar de slaapkamer te gaan. Dan gaat het fout. Arda duikt bovenop haar en de twee beleven een 'hete avond' samen in bed. "Mijn relatie zal nu wel voorbij zijn", stelt de Vlaming zelf na het voltooien van de daad.

Paniek bij de dames

Bij de vrouwelijke deelnemers wordt er drie keer op de gong geslagen, waardoor zij weten dat er iemand is vreemdgegaan. "We zijn echt genaaid", stelt Elke meteen. Volgende week zal ze met eigen ogen tijdens het kampvuur gaan zien hoe het haar vriendje is die vreemdgaat.

Temptation Island is iedere woensdag te zien op Videoland.

Bron: RTL/Videoland

Ster advertentie
Ster advertentie