Up 2 Date

Verleidsters Temptation Island 2020 bekend

foto: RTL
  1. Newschevron right
  2. Verleidsters Temptation Island 2020 bekend

Het is weer bijna zover, Tempation Island komt is vanaf 26 februari weer te zien op RTL 5 en op Videoland. Afgelopen maandag werden de mannelijke verleiders al onthuld en vandaag maakte VIJF de vrouwelijke verleiders bekend.

Amber

De 22-jarige Amber uit Wetteren beschrijft zichzelf als een 'one-of-the-guys'-type. Ze doet aan autotuning en heeft haar eigen auto ook zelf getuned. Daarnaast is ze een speelse, gezellige vrouw die op mannen durft af te stappen. In het dagelijks leven werkt ze bij een kledingwinkel als sales advisor.

Cheyenne

Cheyenne (22) is kapster en woont in Oudenaarde. Ze kan mannen makkelijk verleiden, met haar zwoele blik en sexy dansmoves. Zoek alleen geen ruzie met haar, want ze zegt altijd waar het op staat.

Kunza

Mannen vinden de 23-jarige Kunza een schattig en lief meisje en hoeft niet veel te doen om ze te verleiden. Ze is studente orthopedagogie en komt uit Wommelgem. Ze doet mee aan Temptation Island omdat ze in haar laatste relatie vijf keer bedrogen werd in 4,5 jaar.

Mambo

De 25-jarige Mambo is receptioniste, maar danst ook vaak als gogodanseres. Met haar dansmoves maakt ze elke man hun hoofd op hol. Als pluspunten noemt ze haar kont, haar lach en haar spontaniteit.

Eline

Eline (24) uit Zwolle, met Indische roots is niet bang om op een jongen af te stappen: "Hoezo zouden vrouwen niet op een man af kunnen stappen? We leven in 2020". Ze denkt ook dat iedereen verleid kan worden, of ze nou in een relatie zitten of niet. Doordeweeks werkt ze als klantenservicemedewerker bij een verlichtingsbedrijf.

Felicia

De 21-jarige Felicia uit Amsterdam werkt in een advocatenkantoor als receptioniste en heeft daarna ook nog een eigen kledingwebshop. Ze kleed zich graag sexy en laat daarbij graag haar borsten zien. Ze houdt ervan om mannen het hoofd op hol te brengen en veel aandacht van ze te krijgen.

Nikki

De Westlandse Nikki uit Honselersdijk flirt er met haar rode haren, open houding en verleidelijke oogopslag flink op los. Mannen zijn snel van haar onder de indruk, maar volgens haar is het hoe moeilijker de prooi, hoe groter de uitdaging. Nikki werkt bij een orchidee├źnkwekerij als gastvrouw. Ze ziet verleiding als een spel en ziet het als een uitdaging om voor de camera te bewijzen dat elke man uiteindelijk ontrouw is.

Romee

Wachten tot een man op haar afstapt? Nee hoor, Romee uit Oss doet het liever zelf. Ze is 21 jaar oud en is in opleiding tot stewardess. Romee wil genieten van de vrijheid en van mannen en heeft totaal geen zin in liefde. Romee is trots op haar borsten: "Ze zijn helemaal van plastic, de beste investering ooit."

Ster advertentie
Ster advertentie