Films, Series & TV

Temptation Island komt terug op TV

foto: RTL
  1. Newschevron right
  2. Temptation Island komt terug op TV

Het nieuwe seizoen van Temptation Island wordt tóch wel uitgezonden. Het programma werd onlangs van de televisie gehaald na alle commotie rondom het programma De Villa, ook van realityserie van RTL. De zender laat weten dat het interne onderzoek positief is afgerond en het nieuwe seizoen vanaf 26 februari gewoon kan worden uitgezonden.

Gesprekken met deelnemers

De zender laat weten dat zij en de producent Warner Bros gesprekken hebben gevoerd met alle deelnemers van het programma. Zenderbaas Peter van der Vorst laat weten: "Hun feedback geeft ons het vertrouwen om eind februari met de nieuwe reeks te starten. Temptation Island blijft natuurlijk wel een relatietest, maar altijd in een veilige omgeving en met respect voor alle betrokkenen”. Wel komen er een aantal veranderingen in de interne processen van het programma en vooral het proces tussen en montage en uitzending wordt zorgvuldig in de gaten gehouden.

Nieuw seizoen

Het gerucht gaat dat er ook deze keer weer vijf koppels meedoen, net als in de eerdere seizoenen. Het is nog niet bekend wie dit precies zijn, maar volgens het account Team Tempa op Instagram zijn dit de vijf koppels: Arda Türkèr & Elke Castro, Gianni van der Bruggen & Melissa van Devin, Simone & Zach, Karim Azzoug & Roshina en Chris & Angela. In het nieuwe seizoen zijn er ook nieuwe regels voor de koppels, wat deze regels zijn wordt als het goed is binnenkort bekend gemaakt.

Onderzoek de Villa

Het programma De Villa raakte eind vorig jaar in opspraak toen de donkere kant van het programma naar buiten kwam. In een scène is te zien hoe een van de deelnemers onder invloed van alcohol tegen haar zin wordt betast door een andere kandidaat. In het programma van Tim Hofman, #BOOS, deelde de kandidate haar verhaal waarop Hofman verhaal ging halen bij de producent van het programma De Villa, Blue Circle. Naderhand is er een onderzoek gestart door RTL en werd ook Temptation Island van de zender gehaald.

Ster advertentie
Ster advertentie