Films, Series & TV

'Dit zijn drie koppels die meedoen aan Temptation Island 2020'

foto: RTL
  1. Newschevron right
  2. 'Dit zijn drie koppels die meedoen aan Temptation Island 2020'

Een paar dagen geleden werd al bekendgemaakt dat Temptation Island dit jaar waarschijnlijk gewoon wordt uitgezonden. Bijna alle koppels die waarschijnlijk meedoen aan dit seizoen zijn al uitgelekt!

Eerder werden naast De Villa ook Temptation Island en Love Island van tv en streamingdiensten gehaald, nadat er in realityprogramma De Villa seksueel grensoverschrijdend gedrag was vertoond. Vlak voor oud en nieuw vertelde Peter van der Vorst (de baas van RTL) dat hij een succesvol programma als Temptation Island "niet weg zou gooien als dat niet nodig is", waarbij hij leek te willen zeggen dat het programma dit jaar gewoon uitgezonden gaat worden.

Team tempa

De opnames voor het seizoen zitten er in ieder geval al lang en breed op en drie van de koppels lijken al te zijn uitgelekt. Het zou gaan om Arda Türkèr en Elke Castro uit België, Simone Smith en Zach Avelo en Gianni van der Bruggen en Melissa van Devin, tenminste als we het account Team Tempa mogen geloven. Dat account lekte in het verleden ook vaak al koppels en verleiders en ze hadden eigenlijk bijna altijd gelijk!

Of dit écht twee koppels zijn die meedoen aan Temptation, dat moeten we nog even afwachten: RTL heeft nog niets bevestigd en ook op de Instagram-accounts van de zes hebben we nog niks gezien.

Ster advertentie
Ster advertentie