Films, Series & TV

Amber en Arda van Temptation Island verwachten kindje

foto: Instagram: ambervgxx
  1. Newschevron right
  2. Amber en Arda van Temptation Island verwachten kindje

Arda en Amber die je kent van Temptation Island 2020 krijgen een kindje! Het stel leerde elkaar kennen tijdens het tv-programma, ging vervolgens samenwonen en wordt nu papa en mama. Arda en Amber delen het grote nieuws op Instagram en vermelden daar ook bij dat de kinderwens niet gepland was. "Not expected but oh baby what a miracle you are", schrijft Amber.

Onmogelijk zwanger

Voor Amber is het extra goed nieuws, omdat ze dacht dat ze "zo goed als onmogelijk" zwanger zou kunnen worden. Dat kwam door complicaties met een spiraaltje. Hierdoor werd haar droom om een groot gezin te stichten in een klap weggeveegd. Twee jaar later is ze in verwachting en kijkt ze positiever naar de toekomst.

"2 jaar verder en ik leer jou kennen. Vertel je alles wat er gebeurd is, wat de dokters me vertelden. We zouden er wel iets op vinden als we ooit aan kinderen willen beginnen, maar dat was nu nog niet op de planning aangezien we nog maar heel pril samen waren. En toen gebeurde het. Ik noem het een mirakel."

Meant to be

Amber zegt dat ze vol ongeloof was, maar ook blij omdat ze toch zwanger kon worden. "Op dat moment besefte ik dat wat wij hebben gewoon meant to be is. Op dat moment besefte ik dat jij degene bent die is weggelegd voor mij, dat jij mijn soulmate bent. Ik kan niet beschrijven hoe gelukkig jij mij maakt en hoe dankbaar ik ben dat het lot ons bij elkaar gebracht heeft. Ik ben zeker dat het lot ons een prachtige toekomst tegemoet heeft en we deze mogen delen met een prachtige baby die op komst is."

Ster advertentie
Ster advertentie