Naar homepage
Films, Series & TV

Bioscoopfilms eerder te streamen op Pathé Thuis

bron: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Bioscoopfilms eerder te streamen op Pathé Thuis

Naar de bios gaan om de nieuwste films te checken, zit er op dit moment helaas niet in. Maar niet getreurd, want Pathé Thuis komt met een chille oplossing. De streamingdienst gaat vanaf volgende week namelijk een aantal films, dat nog in de bios draaide, vervroegd droppen op het platform.

Bevestigde titels

Een aantal titels is al bevestigd. Zo zijn binnenkort de actiefilm Honest Thief met Liam Neeson en het romantische drama After We Collided te checken. Ook de Nederlandse romcom Casanova's zal te zien zijn. Pathé Thuis is druk bezig om het aanbod in de komende dagen en weken verder uit te breiden. De streamingdienst is daarvoor momenteel in gesprek met verschillende studio's.

Lockdown

Premier Rutte maakte afgelopen maandag bekend dat ook bioscopen vanaf dinsdag acuut hun deuren moesten sluiten vanwege de lockdown van vijf weken. Daardoor zijn films die in de komende weken zouden uitkomen, zoals Wonder Woman: 1984, niet te zien. Fucked up natuurlijk, maar geen zorgen. De films komen alsnog uit zodra de bioscopen weer open mogen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie