Films, Series & TV

Makers 'Stranger Things' geven klein detail weg voor seizoen 4

foto: Netflixfoto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Makers 'Stranger Things' geven klein detail weg voor seizoen 4

Liefhebbers van de serie Stranger Things wachten met smart op het nieuwe seizoen. De makers van de serie deelden op Twitter een kleine teaser voor seizoen 4. Let op: dit artikel bevat spoilers.

In de twee video’s die slechts een paar seconden duren, is het klassieke spel Dungeons & Dragons te zien. Het lijkt erop dat het bordspel een cruciale rol gaat krijgen in het nieuwe seizoen. In de oude afleveringen zagen we al eens dat de vier hoofdpersonen het spel samen speelden. In een van de laatste afleveringen maakten ze bekend dat ze geen zin meer hadden om het spel te spelen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beste seizoen

Producent Shawn Levy vertelde recent nog dat het vierde seizoen weleens het beste seizoen van Stranger Things kan gaan worden. Volgens hem kregen de schrijvers namelijk veel meer de tijd om te werken aan de scripts.

Vijfde seizoen

Het is nog niet bekend wanneer de serie op Netflix staat. De opnames worden naar verwachting in de eerste maanden van 2021 afgerond. Het is ook nog niet bekend of er een vijfde seizoen aankomt. Er werd al wel bekendgemaakt dat Hopper terugkeert na zijn tragische einde in seizoen 3.

Ster advertentie
Ster advertentie