Films, Series & TV

Disney werkt aan live-action film over boze stiefzusters van Assepoester

foto: Disneyfoto: Disney
  1. Newschevron right
  2. Disney werkt aan live-action film over boze stiefzusters van Assepoester

Nadat Disney de film Cinderella in 2015 uitbracht, zijn nu ook de twee boze stiefzusters van Assepoester aan de beurt. Disney werkt momenteel aan een live-action film die inzoomt op het leven van Drizella en Anastasia. Dit nieuws maakt Deadline bekend.

Muzikale comedy

Er is nog geen titel voor de film, maar er is al wel bekend dat het een muzikale comedy moet worden. Het verhaal wordt opgedeeld in drie delen: de jeugd van Drizella en Anastasia, de bruiloft van Assepoester en de prins en de periode na de bruiloft waarbij de twee boze stiefzusters worstelen om de naam en de nalatenschap van hun familie hoog te houden.

Kirsten Wiig en Annie Mumolo

Kirsten Wiig en Annie Mumolo gaan het verhaal schrijven. Eerder werkten de twee samen aan de film Bridemaids. Allebei de scenarioschrijvers zijn ook bekend als actrice, maar het is nog niet bekend of zij een rol in de film zullen spelen.

Slechteriken

Dit is niet de eerste keer dat Disney werkt aan een film over slechteriken uit de klassieke sprookjes. Eerder werden er twee films gemaakt over Maleficent en in mei komt de film Cruella uit over het leven van Cruella de Vil.

Ster advertentie
Ster advertentie