Naar homepage
Films, Series & TV

Nieuwe Transformers-film onderweg en vol verrassingen

foto: Paramount Pictures
  1. Newschevron right
  2. Nieuwe Transformers-film onderweg en vol verrassingen

De Transformers-franchise is alive and well. Na vijf delen van blockbuster-regisseur Michael Bay en een spin-off over Bumblebee, slaat de reeks nu opnieuw een nieuwe weg in.

Cybertron

De nieuwste Transformers-film zal namelijk een animatiefilm zijn en zich volledig afspelen op de thuisplaneet van de robots, Cybertron. De makers willen hierbij een soortgelijke sfeer creëren als in de opening van Bumblebee (zie hieronder). Het verhaal speelt zich af voor de gebeurtenissen van de andere Transformers-films. De focus zal liggen op de strijd tussen Optimus Prime en Megatron, aartsvijanden van elkaar die oorlog voeren op de planeet.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Stand-alone film

De film wordt geregisseerd door Josh Cooley, die zijn regiedebuut maakte met Toy Story 4. Het is de bedoeling om er een standalone-film van te maken, eentje die dus los staat van de films die we tot nu toe zagen. Volgens het Amerikaanse blad Deadline werken Paramount Pictures en Hasbro's eOne momenteel aan de animatiefilm. De coronacrisis zou vaart achter de ontwikkeling van de film hebben gezet, aangezien een animatiefilm makkelijker te maken is in tijden van 'social distancing'.

Reguliere Transformers-film

Naast de animatiefilm lopen de ontwikkelingen voor een nieuwe live-action Transformers-film ook nog steeds door, echter lijkt deze nu langer op zich te wachten door de uitbraak van het coronavirus. Helaas, want de films stonden altijd garant voor baanbrekende actiescènes en spectaculaire car-chases, zoals hieronder te zien is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie