Films, Series & TV

Leatherface is na 50 jaar weer terug in nieuwe 'Texas Chainsaw Massacre'

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Leatherface is na 50 jaar weer terug in nieuwe 'Texas Chainsaw Massacre'

Een van de meest creepy horrorpersonages ooit keert binnenkort weer terug. De enige echte Leatherface is klaar om de boel na jaren opnieuw te terroriseren in een nieuwe Texas Chainsaw Massacre-film, die op 18 februari op Netflix te zien is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Na bijna vijftig jaar

De film is een vervolg op de originele film uit 1974 en focust zich op een groepje jonge vrienden die verhuizen naar het afgelegen spookstadje Harlow in Texas om een idealistische, nieuwe onderneming te starten. In de trailer is te zien dat het groepje een huis besluit binnen te glippen, niet wetende van wie het huis is.

Het blijkt uiteindelijk niet zo'n goede keuze te zijn, aangezien het om het huis van de moordzuchtige Leatherface gaat, die na bijna vijftig jaar onderduiken weer met zijn kettingzaag klaarstaat om nieuwe slachtoffers te maken.

Wraak

Ook Sally Hardesty (Olwen Fouéré) keert terug in de nieuwe film. Zij was de enige overlevende van het bloedbad dat Leatherface in de originele film aanrichtte. Sally is dan ook vastbesloten om keiharde wraak te nemen op Leatherface.

Ster advertentie
Ster advertentie