Films, Series & TV

'Hunger Games'-acteur Woody Harrelson maakt eerste live film ooit

  1. Newschevron right
  2. 'Hunger Games'-acteur Woody Harrelson maakt eerste live film ooit

Woody Harrelson gaat zijn debuutfilm 'Lost in London' volledig live uitvoeren. Hij regisseerde de film, maar schreef ook het script. Daarnaast zal Woody ook de hoofdrol spelen in 'Lost in London'.

ÉÉN TAKE

De film wordt onafgebroken gefilmd en zal rechtstreeks in de bioscopen te zien zijn. Alles zal worden opgenomen met één camera in één lange take van 100 minuten: ''Het wordt een soort mix van theater en film.'' De film wordt geschoten vanuit 14 verschillende locaties met ongeveer 30 acteurs, waaronder Owen Wilson en Willie Nelson.

Lange nacht

In de film zal Harrelson als zichzelf te zien zijn. Hij probeert in de nacht vanuit het Londense centrum zo snel mogelijk huiswaarts te keren, maar wordt tegengewerkt door oude vrienden en de wet. Uiteindelijk eindigt hij in een gevangenis in Londen.

Bekijk de aankondiging van Woody Harrelson hier:

''Niemand schoot eerder een film die onmiddellijk live wordt getoond in de bioscopen. Niemand was ooit zo stom. Als het niet lukt, spring ik in de Thames.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De film zal op 19 januari in 55 theaters in Amerika te zien zijn. Vervolgens zal 'Lost in London' ook worden bewerkt tot een speelfilm voor de internationale markt.

Ster advertentie
Ster advertentie