Films, Series & TV

Sarita Lorena maakt indruk met cover bij 'Beste Zangers'

foto: YouTube: AVROTROS
  1. Newschevron right
  2. Sarita Lorena maakt indruk met cover bij 'Beste Zangers'

Sarita Lorena is een van de artiesten die meedoet aan het nieuwe seizoen van het AVROTROS-programma Beste Zangers. Daarin zingen zangers en zangeressen elkaars werk of liedjes die op een bepaalde manier bijzonder voor ze zijn. Sarita zong gisteren in de eerste aflevering het nummer Vreemde Voor Mij voor Roxeanne Hazes en wist daarmee veel mensen te raken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Toxic relaties

Vreemde Voor Mij gaat over een ongezonde relatie. "En dat je iemand moet loslaten die eigenlijk helemaal niet goed voor je is", vertelt Sarita in de aflevering. Net als Roxeanne heeft ze daar zelf ook mee te maken gehad. "Ik heb m'n potje aan abusive en toxic relaties al gehad, dus ik kon me daar heel goed in vinden."

Geraakt

Sarita gaf haar eigen draai aan Roxeanne's Nederlandstalige nummer door er ook wat Portugese lines in te verwerken. Haar optreden werd door een geƫmotioneerde Roxeanne als mooiste van de avond gekozen. Zij was echter niet de enige die door Sarita's optreden werd geraakt. Ook kijkers waren onder de indruk van haar stem, zo blijkt uit reacties op social media.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sarita Lorena

Sarita Lorena werd in 2018 bekend toen ze meedeed aan FunX Talent Vibes en het daarin tot de finale schopte. Haar talent is vervolgens niet onopgemerkt gebleven, want onder anderen Ronnie Flex, Jayh, Poke en SXTEEN wisten haar te strikken voor een collab. Ook solo scoorde ze hits met onder andere de singles Lagrimas, Cash en So Pra Mim.

Beste Zangers is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1.

Ster advertentie
Ster advertentie