Films, Series & TV

Joey Bada$$ beleeft in Oscar-genomineerde 'Two Distant Strangers' telkens dezelfde vreselijke dag

foto: YouTube: Netflixfoto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Joey Bada$$ beleeft in Oscar-genomineerde 'Two Distant Strangers' telkens dezelfde vreselijke dag

De korte film Two Distant Strangers waarin Joey Bada$$ de hoofdrol speelt, is binnenkort te zien op Netflix. De film is genomineerd voor een Oscar in de categorie Live Action Short Film.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Two Distant Strangers

De korte film vertelt het verhaal van striptekenaar Carter James (Joey Bada$$) en zijn herhaalde pogingen om veilig thuis te komen bij zijn hond. Hij wordt echter elke keer gedwarsboomd door een terugkerende dodelijke ontmoeting met een politieagent (Andrew Howard). Elke dag beleeft hij ditzelfde vreselijke moment opnieuw en opnieuw.

Hoodrolspeler Joey Bada$$ had special een pauze genomen van de opnames voor zijn nieuwe album om deze film te maken. "Vanaf het moment dat ik het script las, wist ik dat ik mee wilde doen. Ik wist dat dit project in lijn was met wat ik wilde zeggen en laten zien aan de wereld."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Doorzettingsvermogen

Makers Travon Fee en Martin Desmond Roe noemen het een verhaal van "veerkracht en doorzettingsvermogen". Aan Variety vertellen ze dat ze blij zijn met alle positieve reacties die ze al hebben gekregen: "Two Distant Strangers tacklet een onderwerp dat voor iedereen zwaar is, maar doet dat in een poging om het gesprek een andere kant op te sturen. Het is een ongelooflijke kans dat Netflix aan boord is gekomen om deze boodschap met miljoenen mensen te delen."

Two Distant Strangers kwam eerder dit jaar al uit, maar nu heeft Netflix de rechten gekocht. Vanaf 9 april is de indrukwekkende korte film te zien op de streamingdienst.

Ster advertentie
Ster advertentie