Music

Childish Gambino en Rihanna zijn lovers in muzikale korte film 'Guava Island'

foto: YouTube: Amazon Prime Video
  1. Newschevron right
  2. Childish Gambino en Rihanna zijn lovers in muzikale korte film 'Guava Island'

Childish Gambino, oftewel Donald Glover, en Rihanna als lovers in het muzikale Cuba. Klinkt goed, toch? Dat is wat Guava Island je brengt, de korte film die Donald dit weekend releaste na zijn optreden als headliner op het Coachella-festival. Daarin speelt hij muzikant Deni, die in de straten van Havana zijn droom achterna jaagt. En ja, de hits This Is America en Feels Like Summer komen voorbij.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"We live in paradise, but none of us actually have the time or the means to live here"

Regisseur van 'This Is America'

Dat Donald Glover een creatief meesterbrein is, bleek al uit de legendarische videoclip van This Is America en de met een Emmy bekroonde serie Atlanta, waar hij zowel de hoofdrolspeler als schrijver van is. Voor Guava Island werkt Donald opnieuw samen met de regisseur van deze twee titels, Hiro Murai, dus dat belooft veel goeds.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rihanna als muze

In het muzikale Guava Island speelt Donald Glover de muzikant Deni die op het eiland een festival wil organiseren. Red, gespeeld door Nonso Anozie (Game Of Thrones, Cinderella) is het hier niet mee eens en probeert er een stokje voor te steken. Verder heeft ook Letitia Wright (Black Panter) een rolletje. Maar wat de film voor veel fans extra leuk maakt, is toch wel dat Deni's grote inspiratie en geliefde - Kofi - gespeeld wordt door Rihanna.

Als je Guava Island (gratis) wil bekijken, moet je snel zijn. De film zal namelijk maar 18 uur lang gratis te streamen zijn op Amazon. Daarna kan je hem op YouTube en streamingsite Twitch bekijken, maar ook daar zal hij maar voor een beperkte tijd op staan.

Ster advertentie
Ster advertentie