Music

Childish Gambino stopt huilende Kanye, vermoeide Drake en ruziënde Nicki en Travis in Feels Like Summer-video

  1. Newschevron right
  2. Childish Gambino stopt huilende Kanye, vermoeide Drake en ruziënde Nicki en Travis in Feels Like Summer-video

Jezelf overtreffen na de videoclip van This Is America moet moeilijk zijn, maar Childish Gambino probeert het toch met Feels Like Summer. De opvolger is qua songtekst misschien niet op het niveau van zijn voorganger, maar in de videoclip vol getekende beroemdheden zitten talloze verwijzingen naar gebeurtenissen in de muziekwereld.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Drake en Pusha T

Twee kinderen die verdacht veel op Trippie Redd en Lil Pump lijken, spelen op straat in de video van Feels Like Summer en worden boos aangekeken door iemand die op 21 Savage lijkt. Je kan wel raden wat Childish Gambino bedoelt met de line tijdens de achtervolgingsscène van Drake en Pusha T. A$AP Rocky en Solange zijn aan het touwtrekken met The Weeknd en zijn vriendjes. Ook zien we hoe Travis Scott het bouwsteentjeskasteel van Nicky Minaj sloopt, een beetje zoals zijn Astroworld haar Queen heeft vermorzeld.

Huilende Kanye

Natuurlijk heeft Childish Gambino ook een rol voor Kanye West. Hij huilt in de armen van Michelle Obama met een Trump-petje op zijn paasei. Beyoncé brengt een ode aan Fredo Santana, de rapper die eerder dit jaar overleed. En stel je dat allemaal voor in een lekkere zomerse vibe, aangezien het ook onderdeel is van zijn Summerpack EP. Feels Like Summer toch?

Ster advertentie
Ster advertentie