Films, Series & TV

Oussama Ahammoud vertelt over die veelbesproken 'Mocro Maffia'-situatie

  1. Newschevron right
  2. Oussama Ahammoud vertelt over die veelbesproken 'Mocro Maffia'-situatie

Ismail Ilgün spreekt in het derde seizoen van Vasten met Gasten weer met verschillende beroemdheden tijdens de Ramadan. In de eerste aflevering waren rappers Qlas en Blacka te zien en in de tweede interviewt hij acteur Oussama Ahammoud, beter bekend als Muis uit Mocro Maffia. Ismail duikt met Oussama diep in de islam, maar ze bespreken ook de veelbesproken laatste aflevering van Mocro Maffia seizoen twee.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

- STOP NU MET LEZEN ALS JE MOCRO MAFFIA SEIZOEN TWEE NOG NIET HEBT GEZIEN -

Afscheid van Muis

In de laatste aflevering van Mocro Maffia seizoen twee kwamen een aantal belangrijke personages om het leven. Ook Muis lijkt het niet te overleven en dat was niet alleen schokkend voor de kijkers: "In het begin was het moeilijk om te begrijpen", zegt Oussama over het moment dat hij las dat Muis om het leven zou komen: "Ik begreep het dan ook niet. Ik voelde dat het niet de tijd was om mij eruit te halen." De acteur vertelt Ismail dat hij schrok, maar rustig bleef: "Ik hield mij in. Ik ging naar huis en vroeg mij af wat ik ging doen. Ik dacht: ik speel die laatste paar afleveringen. Dan is het over en ga ik mijn eigen ding doen. Dat is hoe het ging en hoe ik mij voelde."

Toffe ervaring

Ondanks het onverwachte afscheid heeft Oussama toch fijne herinneringen overgehouden aan de serie: "Mocro Maffia was een hele toffe ervaring. Het was gek om met vrienden en grote acteurs te spelen. Dat is een hele andere wereld man."

Ster advertentie
Ster advertentie