FunX

Jonna Fraser: "Ik wil een rol in 'Mocro Maffia' seizoen 3!"

foto: FunX / Videoland
  1. Newschevron right
  2. Jonna Fraser: "Ik wil een rol in 'Mocro Maffia' seizoen 3!"

Jonna Fraser weet ook in deze bizarre tijden hoe hij zijn tijd goed kan invullen. De zanger annex rapper dropte afgelopen week nog zijn tune Downfall samen met Darkoo en Diztortion en maakt ook alvast gekke plannen voor in de toekomst. Zo vertelde Jonna in Start met Fernando dat hij acteerambities heeft en een rol zou willen in Mocro Maffia.

Leven zonder optredens

Jonna denkt dat we waarschijnlijk ook na 1 juni nog steeds binnen moeten blijven. "Ik denk dat de zomer gecanceld is. Dat moet je gewoon accepteren." De lockdown heeft uiteraard ook veel invloed op hem als artiest. "Ik heb nog nooit zo'n grote gap gehad zonder optredens. Ik doe het al vijf jaar straight bijna elke week. Dit is gek man."

Mocro Maffia seizoen 3?

En wat doe je als je minder optredens hebt? Juist ja, alvast nadenken over wat je toekomstplannen zijn. In een livestream op het Instagram-account van FunX vertelt Jonna aan Fernando over zijn acteerambities. In 2015 kreeg hij de hoofdrol voor een film, maar omdat de sponsors zich terugtrokken, ging dat niet meer door. Maar Jonna blijft die ambities houden. Wie weet gaan we 'm terugzien in een van de populairste Nederlandse series."Ik zou sowieso een gekke rol willen in Mocro Maffia. Gewoon zo'n emotionele gangster die alles doet voor zijn familie." Tegen de fans die positief reageerden op dat idee zei Jonna: "Jullie moeten ze sowieso stalken! Jullie geloven in mij, dat is goed."

Ster advertentie
Ster advertentie