Naar homepage
Films, Series & TV

10-jarig jongetje blaast 'America's Got Talent'-jury omver met krachtige stem

foto: YouTube: America's Got Talent
  1. Newschevron right
  2. 10-jarig jongetje blaast 'America's Got Talent'-jury omver met krachtige stem

In America's Got Talent komen elk seizoen heel wat uitzonderlijke talenten voorbij, dus je moet iets bijzonders in huis hebben om de jury te overtuigen. De 10-jarige Peter Rosalita kreeg dat voor elkaar met zijn vertolking van All By Myself. Hij kreeg na afloop zelfs een staande ovatie van de jury en het publiek.

Optreden

Peter pakte de jury het moment dat hij het podium op kwam lopen eigenlijk al in met zijn schattige verschijning. Maar toen de Filipijnse jongen, die opgroeide in Abu Dhabi, begon met zingen, blies hij de jury al helemaal omver. De kleine zanger bleek namelijk een hele krachtige stem te hebben.

Zowel het publiek als de jury waren razendenthousiast over het optreden. Terwijl zijn trotse moeder vanaf de zijkant meekeek, nam Peter het applaus en juryoordeel met een grote glimlach in ontvangst. "Dat was een geweldige auditie. Sommige stukken uit je auditie gaven bezorgden me letterlijk kippenvel.", was het oordeel van jurylid Simon Cowell. "Je hebt een geweldige stem, een geweldige persoonlijkheid en een geweldige energie." Alle juryleden stemden hem door naar de volgende ronde.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie