Films, Series & TV

Netflix dropt teaser van nieuwe Arabische Original 'AlRawabi School for Girls'

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix dropt teaser van nieuwe Arabische Original 'AlRawabi School for Girls'

Netflix heeft sinds de release van de Netflix Original Jinn verschillende Arabische series toegevoegd aan zijn streamingservice en het aanbod wordt binnenkort verder uitgebreid. Netflix heeft namelijk een trailer gedeeld van een nieuwe Arabische tienerserie genaamd AlRawabi School for Girls.

Riskante wraakacties

Hoewel de trailer niet veel weggeeft over het verhaal van de aankomende Netflix Original lijkt het in veel opzichten in de voetsporen te gaan treden van de Netflix-serie Elite. Net als die serie draait AlRawabi School for Girls om een groep buitenbeentjes op een prestigieuze middelbare school die een aantal riskante wraakacties plannen om een groep meiden die hen constant pesten, terug te pakken. Maar zodoende lijken de overeenkomsten tussen de twee groepen groter te zijn dan je in eerste instantie zou denken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gemaakt door vrouwen

Net als de makers van AlRawabi School for Girls bestaat de cast van de serie vrijwel volledig uit vrouwen. De hoofdrollen worden vertolkt door opkomende actrices Salsabiela A., Joanna Arida, Yara Mustafa en de populaire Arabische actrice Rakeen Saad. Regisseuses Tima Shomali en Shirin Kamal hopen dat niet alleen Arabische vrouwen zich zullen herkennen in de personages, maar vrouwen over de hele wereld. Gelukkig hoef je ook niet lang te wachten om de serie te bekijken, want de release staat gepland voor 12 augustus.

Ster advertentie
Ster advertentie