Films, Series & TV

Singles kunnen zich weer aanmelden voor Love Island

foto: Videoland
  1. Newschevron right
  2. Singles kunnen zich weer aanmelden voor Love Island

Zoek jij de ware liefde? Ben je single en tussen de 20 en 30 jaar oud? En niet bang om op Videoland te verschijnen? Dan kun je je nu aanmelden voor het programma Love Island. Wie weet vertrek jij dan binnenkort naar het zonnige Gran Canaria waar de opnames van de show zullen plaatsvinden.

Coronavirus

De makers van Love Island houden ook rekening met het coronavirus. Ze volgen de maatregelen van het RIVM en de Spaanse overheid. Zo zullen alle kandidaten meerdere keren getest worden op het coronavirus. Je mag niet meedoen als je besmet bent of weigert om je uitslag met de makers te delen.

Geen afstand

Uiteindelijk vertrekken er tien singles naar Gran Canaria waar ze samen een huishouden gaan vormen. Hierdoor hoeven ze geen afstand van elkaar te houden in de villa. Ze kunnen ieder moment getest worden op een besmetting met het coronavirus, als ze daar behoefte aan hebben.

Videoland

Het tweede seizoen van Love Island wordt alleen op Videoland uitgezonden. Volgens programmadirecteur Peter van der Vorst is dat een bewuste keuze, omdat "de jonge doelgroep van Love Island niet elke dag om dezelfde tijd voor de televisie zit."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie