Films, Series & TV

Rondvliegende vleermuis verstoort vertoning van nieuwe 'Batman'-film

foto: YouTube: Warner Bros. Pictures
  1. Newschevron right
  2. Rondvliegende vleermuis verstoort vertoning van nieuwe 'Batman'-film

Tijdens een bioscoopbezoekje wil je het liefst ongestoord een film kunnen kijken en volledig opgaan in de ultieme filmervaring. Helaas werd die ervaring voor bioscoopbezoekers in de Amerikaanse stad Austin om een wel heel opmerkelijke reden verstoord. Tijdens een vertoning van de pas uitgebrachte film The Batman liet een bezoeker 'voor de grap' een vleermuis los in de zaal.

Echte 'bat'

Bioscoopganger Vincent Genovese meldt aan de New York Post dat hij halverwege de film een dier op het scherm zag. Het drong echter pas later tot hem door dat het om een echte vleermuis ging. "Op een gegeven moment zag ik iets rondfladderen op het scherm. Binnen de context van de film leek het alsof er een vleermuis rondvloog in de film", vertelt Genovese. Een paar minuten later werd de vertoning van The Batman stilgelegd en legden bioscoopmedewerkers uit wat er gaande was in de zaal.

Na meerdere pogingen om het diertje uit de zaal te verwijderen, zag het ernaar uit dat hij de zaal uit was gevlogen, waarna de vertoning werd hervat. Echter werd na afloop van de film duidelijk dat de vleermuis op zijn dooie gemak heeft zitten meekijken hoe zijn 'soortgenoot' het kwaad bestrijdt in Gotham City.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dierenambulance schoot te hulp

Gelukkig is de vleermuis met behulp van de lokale dierenambulance succesvol verwijderd uit de zaal, zo liet de bioscoop weten. "De lokale dierenambulance heeft bijgestaan in de situatie om de veiligheid van de gasten en het dier te garanderen. Om te voorkomen dat zo'n grap nog een keer wordt uitgehaald, hebben we extra beveiliging ingeschakeld die de tassen van alle gasten zal inspecteren."

Ster advertentie
Ster advertentie