Films, Series & TV

Nieuwe Netflix horrorserie 'Locke & Key'

  1. Newschevron right
  2. Nieuwe Netflix horrorserie 'Locke & Key'

De populaire horrorcomic Locke & Key krijgt eindelijk een eigen serie! Er is al sinds 2010 sprake van een verfilming of televisieserie van de razend populaire stripboekenreeks en bijna tien jaar later is het eindelijk zover. De officiële trailer van de nieuwe horrorserie van Netflix verscheen vandaag op het internet en het belooft één en al spanning.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het verhaal

In Locke & Key gaan drie kinderen na de dood van hun vader samen met hun moeder terug naar het huis van hun grootouders. In dit huis bevinden zich verschillende mysterieuze sleutels die geheime deuren openen. Door die geheime deuren te openen en sleutels te bemachtigen, krijgen de kinderen speciale krachten en raken zij steeds dieper verwikkeld in het mysterie van het huis. Deze krachten zijn ook gewild door de demonen en andere wezens met kwaadaardige intenties.

De fans wachten al lang

Fans van de Locke & Key-strips wachten al jarenlang op een film of serie van deze bestseller. Ondanks meerdere aankondigingen en verschillende grote producenten zoals FOX en Hulu bleef een film of serie uit. Uiteindelijk neemt Netflix het werk op zich, want de streamingsgigant is sinds 2018 bezig met de productie van de Locke & Key-horrorserie.

Je hoeft niet lang meer te wachten, want Locke & Key verschijnt 7 februari 2020 op Netflix.

Ster advertentie
Ster advertentie