Films, Series & TV

Zet je wekker voor drie Temptation Island-afleveringen

foto: youtube/videoland
  1. Newschevron right
  2. Zet je wekker voor drie Temptation Island-afleveringen

Ben jij gek op Temptation Island, weet je nooit wat je 's ochtends moet doen met je leven en/of is vreemdgaan een hobby van je? Dan kan je donderdag vanaf 9:00 uur aan de gang op Videoland, want daar verschijnen in de ochtend al drie afleveringen van het populaire RTL5-programma.

Drie afleveringen

Als je geen Videoland hebt, dan moet je wachten tot donderdagavond 20:30 uur voor de eerste twee afleveringen die op RTL5 worden uitgezonden. Als je een abonnement hebt op Videoland, dan krijg je dus een extra aflevering te zien. Op RTL5 volgt na de twee afleveringen Temptation Talk met voormalig verleidster Cherish van der Sluis, verleider Jaimy Dorenbosch en deelnemer Sidney Bout.

Waar verdien ik dit aan?

In het Belgische programma Temptation Takeoff zijn onlangs nog nieuwe beelden opgedoken van Temptation Island. Daarin valt volgens HLN.be vooral op dat één van de Nederlandse koppels in zwaar weer komt. Sidney, die ook in Temptation Talk te zien zal zijn, zei huilend: "waaraan verdien ik dit?". Dus zet vooral je wekker voor morgenochtend 9:00 uur als je gek bent op Temptation Island én Videoland hebt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie