Films, Series & TV

Trailer film 'Guava Island' van Rihanna en Donald Glover uitgelekt

foto: Instagram: Childish Gambino News
  1. Newschevron right
  2. Trailer film 'Guava Island' van Rihanna en Donald Glover uitgelekt

De speculaties over een mysterieus project van Rihanna en Donald Glover deden al een tijdje de ronde, maar nu is er meer bekend. Het gaat om de film Guava Island en de trailer is dit weekend voor het eerst vertoond op een festival in Nieuw-Zeeland. Naast Rihanna en Donald Glover spelen ook Letitia Wright (Black Panther en Avengers) en Nonso Anozie (Game of Thrones) een rol in de film.

Verhaal

In de trailer, die door bezoekers van het festival is gefilmd, is te zien dat Rihanna en Donald een stelletje vormen. De twee lijken geen makkelijk bestaan te hebben. Zo zegt het personage van Donald: "We leven hier in een paradijs, maar niemand heeft de tijd of het geld om er echt van te genieten." Na deze uitspraak zie je Donald en Rihanna door de straten van het Cubaanse Havana lopen, rennen en dansen en lijkt het alsof ze op een bepaalde missie zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Regie

De film is geregisseerd door Hiro Murai. Hij is geen onbekende van Donald Glover. De Japans-Amerikaanse regisseur was verantwoordelijk voor meerdere clips van de artiest, waaronder de viral videoclip This Is America. Ook is hij de regisseur van de serie Atlanta.

Ster advertentie
Ster advertentie