Films, Series & TV

Mocro Maffia wellicht eerder te bekijken door coronavirus

foto: YouTube: Videoland
  1. Newschevron right
  2. Mocro Maffia wellicht eerder te bekijken door coronavirus

Goed nieuws voor Mocro Maffia-fans: het tweede seizoen komt misschien sneller dan je verwacht. De nieuwe afleveringen zouden eigenlijk op 2 april uitkomen, maar Achmed Akkabi a.k.a de Paus heeft wat hints gegeven dat je misschien eerder van je favoriete serie kunt genieten.

Eerste beelden

De eerste beelden van seizoen 2 van de serie werden laatst al gedropt. Na het bekijken van die beelden is de kans groot dat je met smacht op seizoen 2 zit te wachten (als je seizoen 1 gezien hebt natuurlijk). Achmed Akkabi kreeg een aantal verzoeken op social media of het nieuwe seizoen niet wat eerder online kan komen, zodat mensen wat te bekijken hebben terwijl ze thuis moeten blijven door het coronavirus.

reactie Achmed akkabi

Hij reageerde op deze verzoeken op Instagram:

Ook zei Achmed op Twitter: “Season finale zit nog in de final mix, maar de kans dat we het seizoen eerder releasen dan 2 april is zeker aanwezig.”

extra spannend

Bilal Wahib, die in de serie de hippe Mo de Show speelt, vertelde eind vorig jaar al bij FunX dat hij vindt dat seizoen 2 spannender is dan seizoen 1. “Ik kan wel zeggen dat het fucking hard gaat worden. April 2020 komt het uit. Ik vind het tweede seizoen spannender. Er komen nieuwe rollen en er is veel variatie. Ik ben op veel draaidagen geweest en ze deliveren echt, dus het wordt vet!”

De kans is groot dat je de afleveringen zo spannend vindt dat je in één dag al door alle afleveringen heen bent, maar dat mag de pret niet drukken. Meer info is er op dit moment nog niet, maar we houden je op de hoogte...

Ster advertentie
Ster advertentie