Films, Series & TV

Een nieuw 'coronaproof' seizoen van 'Dream School' start in september

foto: NPO
  1. Newschevron right
  2. Een nieuw 'coronaproof' seizoen van 'Dream School' start in september

Sinds het laatste seizoen van Dream School, dat begin 2020 werd uitgezonden, is er behoorlijk wat veranderd in de wereld. Toch is het gelukt om een vijfde editie van het televisieprogramma op te nemen. Wel zijn er dit keer een aantal dingen veranderd om het allemaal zo coronaproof mogelijk te houden.

Veranderingen

Natuurlijk keren bokslegende Lucia Rijker en rector Eric van 't Zelfde gewoon terug in het nieuwe seizoen van Dream School. Ook blijft het concept hetzelfde: tien jongeren, die om verschillende redenen zijn vastgelopen in het reguliere onderwijs, volgen twee weken lang lessen van inspirerende BN'ers om zo hopelijk met nieuwe inzichten hun leven weer op de rit te krijgen.

Wat er dan wel is veranderd? Dream School vindt dit keer op een nieuwe locatie plaats, namelijk in de Brabantse natuur. Zowel de jongeren als Lucia en Eric verblijven twee weken lang op de campus. De docenten gaan na de lessen gewoon weer naar huis, maar worden wel getest.

Nieuw seizoen

Het vijfde seizoen van Dream School start op 13 september en is te zien op NPO 3. Dit maal komen onder anderen presentator Kaj Gorgels, advocaat Natacha Harlequin, rapper Willie Wartaal en cardioloog Janneke Wittekoek lessen geven.

Ster advertentie
Ster advertentie