Films, Series & TV

'Avatar: The Way of Water' vanaf woensdag te streamen via Disney+

foto: Avatar
  1. Newschevron right
  2. 'Avatar: The Way of Water' vanaf woensdag te streamen via Disney+

Last van keuzestress wanneer je weer door het aanbod van Disney+ zit te scrollen? Wellicht wordt het maken van een keuze aankomende woensdag ietsjes gemakkelijker, want vanaf dan kun je eindelijk de kaskraker Avatar: The Way of Water checken via de streamingservice.

Na'vi vs. mensheid

In Avatar: The Way of Water volg je wederom Jake, die zich heeft ontpopt als leider van de Omaticaya-clan en een gezinnetje heeft gesticht met Neytiri. Het gezin leidt een vredig bestaan totdat de mensheid weer terugkeert om Pandora te koloniseren, terwijl de aarde op sterven ligt. Het gevolg is een allesverwoestende strijd tussen de Na'vi en de mensheid waarin niets en niemand gespaard blijft.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'The Deep Dive'

Het eerste deel is al een tijdje te streamen via Disney+, dus het was simpelweg een kwestie van tijd voordat het tweede deel zijn weg naar de streamingdienst vond. Fans die niet kunnen wachten tot woensdag doen er goed aan om eerst nog even de documentaire Avatar: The Deep Dive te kijken. In de docu geven regisseur James Cameron en de cast een kijkje achter de schermen van de populaire film.

Ster advertentie
Ster advertentie