Naar homepage
Films, Series & TV

Netflix cancelt Luke Cage na slechts twee seizoenen

bron: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix cancelt Luke Cage na slechts twee seizoenen

"Helaas komt Marvels Luke Cage niet terug voor een derde seizoen", kondigden Netflix en Marvel het afgelopen weekend aan in een persbericht. Je leest het goed, de hitserie stopt na slechts twee seizoenen. Het nieuws komt als een schok aan bij fans van de superheld, vooral omdat Luke Cage zo goed liep op Netflix.

'creatieve verschillen'

Volgens entertainmentwebsite Deadline zijn de kijkcijfers ook niet de reden voor de annulering van de show. Integendeel, het team was al bezig met de voorbereidingen voor het derde seizoen. Bronnen van Deadline vertellen dat de producers te maken hadden met 'creatieve verschillen' en dat het team simpelweg niet kon uitvogelen hoe ze met het derde seizoen verder moesten. Uitvoerend producent, Cheo Hodari Coker, bedankt op Twitter zijn team en alle fans voor de onvergetelijke momenten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

iron fist

Luke Cage is niet de enige Marvelsuperheld die wordt losgelaten. Een week geleden kwam het nieuws naar buiten dat Iron Fist niet terug zou keren voor een derde seizoen. Dat was volgens fans al te verwachten, omdat die serie in tegenstelling tot Luke Cage niet heel lekker liep.

Ster advertentie
Ster advertentie