Films, Series & TV

Joe Goldberg start een nieuw leven in gloednieuwe 'You'-trailer

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Joe Goldberg start een nieuw leven in gloednieuwe 'You'-trailer

Goed nieuws voor fans van de hitserie You: Netflix heeft de trailer van het nieuwe seizoen online gezet én de releasedatum bekendgemaakt. In het vierde seizoen begint Joe Goldberg (Penn Badgley) een compleet nieuw leven in Londen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe identiteit

In de trailer zie je dat Joe zichzelf een nieuwe identiteit aanmeet. Voortaan gaat de seriemoordenaar door het leven als professor Jonathan Moore. Joe beweegt zich in Londen tussen de 'high society' en de mensen die daar graag bij willen horen. In het vierde seizoen gaat Joe - oftewel professor Jonathan Moore - ook op zoek naar Marianne (Tati Gabrielle), de bibliothecaresse op wie hij zijn oog liet vallen in seizoen 3.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Cast

Verder maken kijkers kennis met Joe's nieuwe, potentiële slachtoffers. Er zijn namelijk een hoop nieuwe spelers aan de cast toegevoegd. Zo spelen ook Nadia (Amy-Leigh Hickman), Kate (Charlotte Ritchie), Lady Phoebe (Tilly Keeper), Adam (Lukas Gage), Sophie (Niccy Lin), Simon (Aidan Cheng), Gemma (Eve Austin), Blessing (Ozioma Whenu) en Connie (Dario Coates) in de serie.

Wanneer op Netflix?

Het eerste deel van seizoen 4 verschijnt 10 februari 2023 op Netflix. Het tweede deel volgt op 10 maart 2023. Je moet dus nog even geduld hebben.

Ster advertentie
Ster advertentie