Naar homepage
Films, Series & TV

Michael Myers keert voor de laatste keer moordend terug in nieuwe deel Halloween

  1. Newschevron right
  2. Michael Myers keert voor de laatste keer moordend terug in nieuwe deel Halloween

Michael Myers, één van de bekendste seriemoordenaars in horrorfilms ooit, maakt in de herfst zijn terugkeer naar het grote scherm. Jawel, de allerlaatste Halloween-film komt er eindelijk aan! Zet je schrap, want volgens de trailer gaat het er hard aan toe.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

veertig jaar later

Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) werd veertig jaar geleden voor het eerst geteisterd door Michael Myers en heeft sindsdien nog steeds nachtmerries. Inmiddels heeft de vrouw al kinderen en ook kleinkinderen, maar toch kan ze haar traumatische verleden niet loslaten. De ontsnapping van Myers uit de psychiatrie is groot nieuws en daarom maakt Laurie zich klaar om de seriemoordenaar voor eens en voor altijd af te maken. Zolang Michael Laurie maar niet voor is, want hij denkt precies hetzelfde over haar...

Halloween is vanaf 1 november in de bioscoop te zien.

eerste deel

De eerste Halloween-film verscheen in 1978. Hierin zie je hoe Michael Myers struggelde met zijn geestelijke stoornis en uiteindelijk transformeert in een seriemoordenaar. Na zijn allereerste moord op zijn zus, zet hij zijn zinnen op de jonge Laurie Strode, die nog jaren last krijgt van zijn moordlustige bedoelingen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie