Films, Series & TV

Extreem harde Luke Cage-trailer met nieuwe bad guy: Bushmaster

foto: youtube/netflix
  1. Newschevron right
  2. Extreem harde Luke Cage-trailer met nieuwe bad guy: Bushmaster

Haal de guns maar uit de kluis, want je boy Luke Cage krijgt het zwaar in het tweede seizoen van de Marvel-serie. In de nieuwe trailer zien we hoe de criminele koningin Mariah Dillard het aan de stok krijgt met Bushmaster. Deze gestoorde concurrent van Mariah heeft superkrachten en wil alles hebben dat Mariah bezit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Helpen of toekijken?

Ze zeggen dat Harlem maar één duivel tegelijk aankan, dus moet Luke Cage een moeilijke keuze gaan maken. Gaat hij zijn vijand Mariah Dillard helpen of kijkt hij toe? Als Luke niets doet, zal Bushmaster waarschijnlijk heel Harlem vernietigen om alles over te nemen. Laat de dark chocolate boy scout van Mariah dat toe? Dat zie je vanaf 22 juni op Netflix. Trouwens, Misty is er ook weer bij!

The Fugees

De track die je in de trailer van Luke Cage hoort is een klassieker van The Fugees die Ready Or Not heet. De derde single van The Score, het legendarische album dat Lauryn Hill, Pras en Wyclef Jean in 1996 als groep uit hebben gebracht. De videoclip is ook zeker het kijken waard als je van actieseries zoals Luke Cage houdt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie