Up 2 Date

Jamie Foxx over zijn levensbedreigende situatie: 'Ik was twintig dagen weg en herinner me niets'

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Jamie Foxx over zijn levensbedreigende situatie: 'Ik was twintig dagen weg en herinner me niets'

Jamie Foxx heeft voor het eerst open verteld over de oorzaak van zijn mysterieuze ziekenhuisopname in april 2023. De Amerikaanse acteur zat destijds in een levensbedreigende situatie. Zes maanden lang kon Foxx niet lopen.

Geen herinneringen

De acteur was op een maandag nog aan het werk op de set van de film Back in Action, maar werd de volgende ochtend plotseling naar het ziekenhuis gebracht door zijn zus en dochter toen hij onwel werd.

Lange tijd hield Foxx geheim wat er precies is gebeurd. In een video vertelt hij een groep fans in Phoenix alle details over zijn opname. Daarin vertelt hij dat alles begon met intense hoofdpijn, waar hij pijnstillers voor kreeg. "Drie weken later werd ik wakker. Ik had geen idee wat er was gebeurd en ik kon mij helemaal niets herinneren", vertelt Foxx. "Ik was twintig dagen weg en ik herinner me niks. Volgens de arts was er daarboven iets aan de hand", zegt de acteur terwijl hij naar zijn hoofd wijst.

Vervangen in film

Corrine, de dochter van de acteur, maakte zijn ziekenhuisopname destijds op Instagram bekend in een post. Ze schreef: "We wilden delen dat mijn vader Jamie Foxx gisteren een medische complicatie heeft ervaren. Gelukkig is hij door snel handelen en goede zorg al op weg naar herstel. We weten hoe geliefd hij is en waarderen jullie gebeden. Onze familie vraagt ​​in deze tijd om privacy".

Tijdens zijn ziekenhuisopname was Jamie Foxx bezig met de opnames van de Netflix film Back in Action, waarin hij samen met Cameron Diaz speelt. De acteur werd tijdelijk vervangen, terwijl hij zelf aan het herstellen was.

Zes maanden lang niet lopen

Eind vorig jaar vertelde Foxx al hoe hij 'de tunnel zag, maar niet het licht'. "Ik waardeer nu elke minuut, het voelt nu anders", zei hij. De acteur kon in de tijd na zijn opname zes maanden lang niet lopen en zegt daarover: "Ik zou niet willen dat zelfs mijn ergste vijand meemaakt wat ik heb meegemaakt."

Hoewel hij al meer details geeft dan ooit tevoren, wil hij er verder niet voor de camera op in gaan. Afgelopen zomer deelde hij op socials dat hij wist dat mensen op updates aan het wachten waren, maar dat hij niet wilde dat fans hem zo zouden zien. "Ik wil dat jullie mij zien lachen, plezier zien hebben, feesten, grappen maken of acteren in een film of tv-show. Ik wilde niet dat jullie mij met slangen zouden zien en jullie je zouden afvragen of ik het wel zou redden."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie