Entertainment

Jamie Foxx laat van zich horen vanuit ziekenhuis: "Ik voel me gezegend"

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Jamie Foxx laat van zich horen vanuit ziekenhuis: "Ik voel me gezegend"

Jamie Foxx heeft voor het eerst van zich laten horen sinds hij vorige maand vanwege een 'medisch noodgeval' werd opgenomen in het ziekenhuis. De 55-jarige acteur laat via een Instagrampost weten dat hij de liefde die hij heeft ontvangen waardeert.

'Voel me gezegend'

"Ik stel alle liefde op prijs!!! Voel me gezegend", schrijft Foxx in het bericht. Onder het bericht krijgt de acteur hartverwarmende reacties van vele bekendheden, onder wie Ellen DeGeneres, Courtney Cox, Killer Mike, Warren G en Jeremy Renner. Foxx gaat verder niet in op zijn huidige toestand.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Drie weken in het ziekenhuis

Het is inmiddels ruim drie weken geleden dat Foxx werd opgenomen in het ziekenhuis. De acteur werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat hij onwel werd. Zijn dochter Corinne Foxx liet in een statement weten dat hij dankzij "het snelle handelen en geweldige zorg" van het ziekenhuispersoneel alweer aan het herstellen is.

Onduidelijk

Het is nog altijd onduidelijk met welke medische complicaties de 55-jarige acteur te maken kreeg. Volgens TMZ waren deze dusdanig ernstig dat zijn familieleden naar het ziekenhuis kwamen. Zij lieten kort daarna weten dat hij "weer met hen kon communiceren".

Ster advertentie
Ster advertentie