Films, Series & TV

Jamie Foxx en Snoop Dogg jagen op vampieren in Netflix-film 'Day Shift'

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Jamie Foxx en Snoop Dogg jagen op vampieren in Netflix-film 'Day Shift'

Jamie Foxx heeft al veel verschillende rollen vertolkt, maar in de nieuwe Netflix-film Day Shift heeft hij een baantje dat compleet nieuw voor hem is. Hij jaagt namelijk op vampieren. Daarbij krijgt hij hulp van andere jagers, gespeeld door Snoop Dogg en Dave Franco.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vampierjagers

Day Shift gaat over de hardwerkende vader Ray (Jamie Foxx) uit Californië, die zijn slimme dochter graag een goed leven wil bieden. Dat doet hij door zwembaden schoon te maken, al is die job in werkelijkheid een dekmantel voor zijn echte bron van inkomsten: het vermoorden van vampieren als onderdeel van een groot netwerk aan vampierjagers. "Vampierjagen is een business", aldus Snoop. "Cutting necks and cashing checks." Zoals je in de trailer kunt zien, gaat dat er behoorlijk bloederig aan toe, maar de film is vooral een comedy.

John Wick-stuntman

De Netflix-film is geregisseerd door J.J. Perry, die hiermee zijn debuut maakt. Hij werkte al wel als stuntcoördinator mee aan titels als John Wick, Django Unchained en Fast & Furious 8. De schrijvers van de film, Tyler Tice en Shay Hatten, maakten eerder al onder andere Army of the Dead en Army of Thieves.

Day Shift is vanaf 12 augustus te bekijken op Netflix.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie