Films, Series & TV

Op deze datum verschijnt seizoen 2 van 'Undercover' op Netflix

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Op deze datum verschijnt seizoen 2 van 'Undercover' op Netflix

Na het grote succes van het eerste seizoen kon een tweede deel vanUndercover natuurlijk niet uitblijven. Netflix maakt vandaag bekend dat de Vlaams-Nederlandse serie vanaf september terugkeert en bracht daarnaast meteen de eerste beelden naar buiten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ferry is back

Alle hoofdrolspelers van het eerste seizoen, bestaande uit Frank Lammers, Anna Drijver, Elise Schaap en Tom Waes, keren terug voor de nieuwe serie. Lammers, die Ferry Bouman in de serie speelt, geeft aan dat fans zeker aan hun trekken zullen komen met het volgende deel van de misdaadserie. "Ferry is back, so watch out! Het tweede seizoen van Undercover is nog spannender, met nieuwe karakters en verhaallijnen. Ik kan niet wachten voor de fans om het te zien", vertelt hij. Een van de nieuwe karakters wordt gespeeld door Rico Verhoeven, die een gevangenismedewerker speelt.

Wapenhandel

Het tweede seizoen speelt zich een jaar na de gebeurtenissen van het eerste seizoen af. In de eerste teaser is te zien hoe drugsbaas Ferry onder bewaking de gevangenis betreed. "Ik wil dat je Peter (undercoveragent, red.) vindt en doet wat je moet doen," drukt zijn vrouw Danielle hem op het hart. Undercoveragente Kim werkt ondertussen bij Human Rights en doet onderzoek naar illegale wapenhandel. Daarmee komt ze wapenhandelaars Laurent en JP Berger in Belgiƫ op het spoor.

Derde seizoen

Goed nieuws voor de fans: actrice Elise Schaap heeft inmiddels onthuld dat er ook al een derde seizoen in de maak is. Dat zal echter nog wel even duren, maar voor nu zijn alle afleveringen van Undercover 2 vanaf 6 september te zien op Netflix. Bekijk hierboven alvast de eerste teaser.

Ster advertentie
Ster advertentie