Films, Series & TV

John Travolta speelt 'The Real Godfather' Gotti in nieuwe gangsterfilm

  1. Newschevron right
  2. John Travolta speelt 'The Real Godfather' Gotti in nieuwe gangsterfilm

We kennen allemaal de fictieve karakters Michael Corleone, Tony Soprano en Tony Montana, maar dit soort meedogenloze gangsters bestaan ook in real life. Een onvergetelijk voorbeeld daarvan is de inmiddels overleden Italiaans-Amerikaanse gangster John Gotti.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Maffia

In de nieuwe biografische film Gotti speelt John Travolta een van de grootste maffiabazen ooit. John Gotti werkte zich op in het criminele circuit en maakte zich populair bij de Gambinofamilie, die in de jaren 80 en 90 regeerde over de New Yorkse onderwereld. Gotti wist het zelfs tot de baas van de gevreesde maffiafamilie te schoppen, waardoor de familie nog machtiger werd.

Val

Dat is niet alles: ook zijn uiteindelijke val en de betrokkenheid van zijn eigen familie komt in de film naar voren. Niet vreemd trouwens, want zijn zoon John Gotti Jr. is betrokken bij het creatieve proces van de film.

Pitbull

De muziek van de film wordt gemaakt door Pitbull, maar hoe dat klinkt is in de trailer helaas nog niet te horen. Gotti is vanaf 15 juni te zien in de bioscoop.

Ster advertentie
Ster advertentie