Films, Series & TV

SERIE UPDATE: DAREDEVIL IS BACK

  1. Newschevron right
  2. SERIE UPDATE: DAREDEVIL IS BACK

Iedere vrijdagochtend krijg ik in Start van Fernando 3 minuten om jullie even snel bij te praten over al het nieuws in serieland. Kort en bondig is niet mijn grootste super power, dus gelukkig heb ik hier wat meer tijd en ruimte om licht te schijnen op al dat moois. Dit is de week waarin we onze tanden kunnen zetten in een nieuw seizoen Daredevil én de week van de premièredatums. Premièredatums van nieuwe series die met grote uitroeptekens in je agenda moeten. Moeten, ja. Pak die rakker er dus maar bij, want het volgende kan er allemaal in...

Preacher

Met series als Breaking Bad en Hell On Wheels heeft AMC inmiddels wel bewezen dat je dat serie knutselen prima aan hun over kunt laten. 22 mei voegen ze met Preacher weer een nieuwe spruit aan de familie toe en dat wordt volgens mij smullen geblazen. Het is Kill Bill, Pulp Fiction en From Dusk Till Dawn all wrapped up in one. Als Tarantino een serie zou maken, dan was het deze. Als we de twee minuten durende trailer moeten geloven tenminste.

Outcast

"Leuk hoor dat The Walking Dead...", dacht geestelijk vader Robert Kirkman, "... maar het kan allemaal nog wel wat grimmiger, duisterder en vooral smeriger.". Zender Cinemax is niet vies van een beetje ellende, dus vanaf 3 juni vertellen zij in Outcast het verhaal van Kyle Barnes, die al vanaf kinds af aan is bezeten door de duivel. Gezellig! Omring je bank deze zomer dus maar met hoefijzers, kaarsen, bollen knoflook en alles wat nog meer werkt tegen opdringerige gasten uit de duisternis, want het gaat een heerlijk achtbaan van ranzigheid worden. Denk ik.

Disclaimer: Dit wordt nasty. Niet komen zeuren als je vannacht geen oog dicht doet. Told you so.

Luke Cage

Hebben The Avengers onder andere de Hulk, Iron Man, Black Widow en Captain America, bij Netflix vegen sinds vorig jaar een aantal leden van de Defenders de straten van New York schoon. Daredevil speelde al kat en muis met het criminele meesterbrein Kingpin, Jessica Jones probeerde met man en macht mindfucker Kilgrave uit haar hoofd te houden en vanaf 30 september is het de beurt aan Luke Cage.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Je kent Luke Cage misschien nog wel als die gast, die samen in Jessica Jones z'n eigen kroeg de vernieling in hielp.

Over de inhoud van Luke Cage is nog niet echt veel bekend, behalve dan dat het gaat over een belachelijk sterke gast die met enige regelmaat tuig in elkaar beukt. Lijkt mij genoeg om naar uit te kijken. Waar je niet langer smachtend op hoeft te wachten is Daredevil seizoen 2, want die staat vanaf morgen (18 maart) online en die ga je lusten!

Daredevil seizoen 2

Afgelopen week was ik in Parijs om daar samen met wat andere gelukkigen de eerste afleveringen van Daredevil seizoen 2 te kijken en dat was niet verkeerd. Als jij vorig jaar een heel weekend je vrienden niet hebt gesproken, omdat eerst dat hele eerste seizoen er doorheen getimmerd moest worden, dan zou ik voor zaterdag en zondag ook maar alvast je agenda leeg vegen.

Kakte het eerste seizoen van Daredevil tegen het einde nog een beetje in, met de toevoeging van de Punisher en Elektra hoef je je daar voor deze ronde zeker geen zorgen over te maken. Hun karakters geven de show veel meer body en omdat ze compleet van Daredevil verschillen, valt er dit keer ook nog wat te kiezen. Ga je voor de ideale schoonzoon in z'n rode pyjama of voor de schrik van elke vader, die pas tevreden is als het bloed van zijn worst enemies langs het plafond naar beneden druipt? Nou? Als Daredevil Boyz II Men is, dan is de Punisher Rage Against The Machine. Benieuwd wie jij het liefst op je verjaardag zou uitnodigen.

Daredevil is vanaf 18 maart te zien bij Netflix.

Gebeurt er komende week ook nog wat?

Nou, best wel.

18 maart Daredevil (Netflix) Seizoen 2
21 maart Teen Mom 2 (MTV) Seizoen 7
22 maart Heartbeat (NBC) Seizoen 1
Stitchers (Freeform) Seizoen 2
23 maart Rogue (Audience) Seizoen 4
24 maart Line Of Duty (BBC2) Seizoen 3

Ster advertentie
Ster advertentie